Pekara Pons Doo, Slavka Krupeža 77, Čačak | Tel/Fax: +381 32 357 087

| Dostava | Česta pitanja | EN

SLADOLED: OMILJENA POSLASTICA TOKOM LETNJIH DANA

01.07.2022

Sladoled je bez sumnje omiljena letnja poslastica u Le Pons maloprodajama. Može se pronaći na nekoliko lokacija, a kombinacije posipa i preliva su brojne.

 SLADOLED U KORNETU ILI SLADOLED U ČAŠI?

Sada već čuveni Nice Ice sladoled je već nekoliko godina neizostavni deo prolećne i letnje ponude Le Pons maloprodaja. Nakon što odaberete da li ste za mali ili veliki sladoled, dodajete preliv i posipe po želji. Sastavni deo svih soft sladoleda je kremasta vanila, a nju možete kombinovati sa čokoladnim ili voćnim prelivima.

SLADOLED U KORNETU

Osluškujući želje kupaca, odlučili smo da 2021. godine obradujemo sve ljubitelje sladoleda u kornetu i osvežimo ponudu ovim artiklom. Korneti su manji i veći, pa samim tim i u ovom slučaju kupac ima izbor između malog i velikog sladoleda u kornetu. 

 

PRELIVI I POSIPI SVAKI LE PONS SLADOLED ČINE POSEBNIM

Le Pons sladoledi su posebni upravo zbog različitih preliva i posipa koje možete birati. Kada su prelivi u pitanju, možete se opredeliti za šumsko voće, jagodu, višnju, karamelu ili čokoladu. Nakon što odaberete preliv, slede posipi: šarene mrvice, čoko kuglice (bele i crne), čoko mrvice, boni top bonbonice, plazma ili Kit kat posip.

NA KOJIM LOKACIJAMA JE DOSTUPAN SLADOLED?

Jedno od najčešćih pitanja koja dobijamo od vas je na kojoj lokaciji možete pronaći Le Pons sladoled. Trenutno je dostupan na šest mesta:

Le Pons Coffee & Bakery, Župana Stracimira br. 17 (Čačak)

Le Pons pekara, Kralja Petra I br. 14 (Čačak)

Le Pons kiosk na Gradskoj plaži (Čačak)

Le Pons Coffee & Bakery, Kneza Aleksandra br. 2 (Gornji Milanovac)

Le Pons Coffee & Bakery, Trg Kosturnice BB (Kruševac)

Le Pons pekara, Svetog Save br. 48 (Svilajnac)