Pekara Pons Doo, Slavka Krupeža 77, Čačak | Tel/Fax: +381 32 357 087

| Dostava | Česta pitanja | EN

Dostava

PORUČUJTE IZ LE PONS OBJEKATA

 

Znamo da nemate uvek vremena da svratite kod nas. Zbog toga smo u našim premium Le Pons Caffee & Bakery objektima omogućili dostavu hrane na vašu željenu lokaciju. Dostava je moguća u Čačku, Kragujevcu, Gornjem Milanovcu i Kruševcu.

 

ČAČAK

 

Za sve Čačane omogućili smo dostavu iz Le Pons Coffee & Bakery (Župana Stracimira 17) maloprodajnog objekta. Svoju porudžbinu možete izvršiti na 2 načina:

  

1. PREKO GLOVO APLIKACIJE 

Glovo je opcija koju možete koristiti za poručivanje hrane putem aplikacije. Naš menu možete pogledati na njihovoj aplikaciji i kroz par jednostavnih koraka poručiti proizvode.

 

2. PORUČIVANJE PUTEM TELEFONA

Treća opcija za porudžbinu je da nas direktno pozovete i naše kolege iz maloprodajnog objekta će vam poslati obrok na željenu adresu. Broj putem koga možete poručivati je 064/ 859 22 81, a dostava za iznos od 1000 i više dinara je besplatna (regularna cena dostave je 200 dinara). Menu ćete pronaći u nastavku ove stranice.

 

GORNJI MILANOVAC

 

Porudžbine u Gornjem Milanovcu su moguće pozivom broja 064/ 813 31 43. Odaberite svoju omiljenu kombinaciju, a naše kolege će vam je poslati na željenu adresu. Cena dostave je 200 dinara, ali ukoliko vaša porudžbina bude 1000 i više dinara, dostava je besplatna. Menu za porudžbine se nalazi na kraju ove stranice.

 

KRAGUJEVAC

 

Za Kragujevčane smo omogućili dostavu putem Glovo aplikacije, a našu ponudu pogledajte ovde.

 

KRUŠEVAC

 

U Kruševcu je takođe omogućena dostava putem Glovo aplikacije.