Pekara Pons Doo, Slavka Krupeža 77, Čačak | Tel/Fax: +381 32 357 087

| Donesi Peakra pons | Česta pitanja | EN

Politika kvaliteta

U proizvodnim pogonima pekare Pons nalazi se savremena oprema, koju konstantno unapređujemo. Ulažemo značajna sredstva u nove linije, nove proizvode i modernizaciju proizvodnje. Time postižemo veći proizvodni kapacitet, standardizovan kvalitet i raznovrsan asortiman.

 

Na prvom mestu nam su nam bezbednost, ispravnost i ujednačenost kvaliteta proizvoda. Inplementirano smo u sistem upravljanja kvalitetom (QMS), prema zahtevima standarda ISO 9001:2015 i sistem bezbednosti hrane (HACCP), u skladu sa Codex Alimentarius-om. U frigo pogonu, uspešno primenjujemo specijalizovani IFS standard, kao i standard Halal, koji nam omogućava izvoz na sva tržišta.

 

Redovnu kontrolu kvaliteta svih naših proizvoda vrši Zavod za javno zdravlje u Čačku, kao i naš interni sektor za upravljanje kvalitetom, u skladu sa FSSC (Food Safety System Certification).

 

Svi navedeni sertifikati, redovne i detaljne kontrole, kao i procedure koje smo uspostavili u skladu sa najvišim evropskim standardima, omogućavaju nam izvoz na veoma zahtevna skandinavska tržišta. Posebna potvrda kvaliteta naših proizvoda je I partnerstvo sa hotelima sa 4 I 5 zvezdica u Srbiji, a u domenu pekarskih proizvoda.