Pekara Pons Doo, Slavka Krupeža 77, Čačak | Tel/Fax: +381 32 357 087

| Dostava | Česta pitanja | EN

Istorijat

Pons Pekara

2023.

Postajemo prvi proizvođač zamrznutih, polupečenih hlebova u Srbiji.

Pons Pekara

2022.

Pokrenuta je proizvodnja premium pita, namenjenih za domaće i inostrano tržište

Pons Pekara

2021.

Uložena su značajna investiciona sredstva u automatizaciju I modernizaciju proizvodnog pogona, koja će omogućiti veće kapacitete I standardizovan kvalitet proizvoda.

Pons Pekara

2015.

Prvi Le Pons premium maloprodajni objekti otvoreni su 2015, kada je u zgradi Rade Azanjac otvoren prvi Le Pons Coffee and Bakery koncept. Ovim potezom započeta je transformacija Pons pekara, koja je kupcima mogla da ponudi dosta širi asortiman od onoga na koji su navikli.
Te iste, 2015. godine, Pons je na najvećoj svetskoj sajamskoj manifestaciji WORLD EXPO 2015, održanoj u Milanu, bila jedna od izabranih pekara da italijanskoj i svetskoj javnosti predstavi tradiciju srpskog pekarstva i fine pekarske proizvode sa naših prostora, u okviru paviljona Republike Srbije.

Pons Pekara>

2014.

Godina tokom koje je pekara značajno proširila svoje veleprodajno tržište preuzimanjem dve velike pekarske industrije iz regiona.

Pons Pekara

2007.

Važna godina u poslovanju pekare Pons bila je 2007, jer je tada otvoren prvi Pons maloprodajni objekat i krenuli smo sa, za nas tada novim vidom poslovanja.

Pons Pekara

1995.

Četiri godine nakon osnivanja firme, Pons se seli na drugu lokaciju. Pekara je prebačena u ulicu Slavka Krupeža br. 77, gde se i danas nalazi.

Pons Pekara

5. SEPTEMBAR, 1991.

Pekara Pons osnovana je 5. septembra 1991. godine kao mala porodična pekara. Proizvodnju smo započeli u iznajmljenom prostoru u Sinđelićevoj ulici u Čačku.

Pekara Pons Čačak