Pekara Pons Doo, Slavka Krupeža 77, Čačak | Tel/Fax: +381 32 357 087

| Dostava | Česta pitanja | EN

Donesi

PORUČUJTE IZ LE PONS OBJEKATA

 

Znamo da nemate uvek vremena da svratite kod nas. Zbog toga smo u našim premium Le Pons Caffee & Bakery objektima omogućili dostavu hrane na vašu željenu lokaciju. Dostava je moguća u Čačku, Kragujevcu, Gornjem Milanovcu i Kruševcu.

 

ČAČAK

 

Za sve Čačane omogućili smo dostavu iz Le Pons Coffee & Bakery (Župana Stracimira 17) maloprodajnog objekta. Svoju porudžbinu možete izvršiti na 3 načina:

 

1. PREKO WOLT APLIKACIJE

Od decembra je Wolt dostava dostupna i u Čačku. Na njihovoj aplikaciji čeka vas naša ponuda. Sistem poručivanja je veoma jednostavan, samo par klikova je potrebno kako bi vaš omiljeni obrok stigao na željenu adresu. Možete platiti prilikom naručivanja preko aplikacije, a možete platiti i dostavljaču kada vaša porudžbina stigne.

 

2. PREKO GLOVO APLIKACIJE 

Glovo je još jedna opcija koju možete koristiti za poručivanje hrane putem aplikacije. Naš menu možete pogledati na njihovoj aplikaciji i kroz par jednostavnih koraka poručiti proizvode.

 

3. PORUČIVANJE PUTEM TELEFONA

Treća opcija za porudžbinu je da nas direktno pozovete i naše kolege iz maloprodajnog objekta će vam poslati obrok na željenu adresu. Broj putem koga možete poručivati je 064/ 859 22 81, a dostava za iznos od 1000 i više dinara je besplatna (regularna cena dostave je 200 dinara). Menu ćete pronaći u nastavku ove stranice.

 

GORNJI MILANOVAC

 

Porudžbine u Gornjem Milanovcu su moguće pozivom broja 064/ 813 31 43. Odaberite svoju omiljenu kombinaciju, a naše kolege će vam je poslati na željenu adresu. Cena dostave je 200 dinara, ali ukoliko vaša porudžbina bude 1000 i više dinara, dostava je besplatna. Menu za porudžbine se nalazi na kraju ove stranice.

 

KRAGUJEVAC

 

Za Kragujevčane smo omogućili dostavu putem Glovo aplikacije, a našu ponudu pogledajte ovde.

 

KRUŠEVAC

 

U Kruševcu je takođe omogućena dostava putem Glovo aplikacije. 

 

 

MENU ZA DIREKTNO PORUČIVANJE (ČAČAK I GORNJI MILANOVAC)

 

Kako je u Čačku i Gornjem Milanovcu omogućena dostava putem telefona, u nastavku možete pogledati naš menu.

 

 

 

Preuzmite Vodič sa svim važnim informacijama u vezi sa dostavom iz Le Pons pekara  OVDE.
 
Uživajte u posebno ukusnim zalogajima uz Le Pons pekare!