Kvalitet

U proizvodnim pogonima Pons-a se nalazi savremena oprema, koju stalno težimo da unapredjujemo radi što boljeg kvaliteta i zadovoljstva svih naših kupaca.

Na prvom mestu nam su nam bezbednost, ispravnost i ujednačenost kvaliteta proizvoda, zbog čega smo implementirali sistem upravljanja kvalitetom (QMS), prema zahtevima standarda ISO 9001:2015 i sistem bezbednosti hrane (HACCP), u skladu sa Codex Alimentarius-om. U frigo pogonu, uspešno primenjujemo specijalizovani IFS standard, kao i standard Halal, koji nam omogućava izvoz na sva tržišta.

Redovnu kontrolu kvaliteta svih naših proizvoda vrši Zavod za javno zdravlje u Čačku, kao i naš interni sektor za upravljanje kvalitetom, u potpunosti u skladu sa FSSC (Food Safety System Certification).

Svi navedeni sertifikati, redovne i detaljne kontrole, kao i procedure koje smo uspostavili u skladu sa najvišim evropskim standardima, omogućavaju nam izvoz na veoma zahtevna skandinavska tržišta, a posebna potvrda kvaliteta je i to što je većina hotela sa 4 i 5 zvezdica u Srbiji za svog partnera u domenu pekarskih proizvoda izabrala Pons.APLICIRAJTE ZA POSAO U PONSU JEDNOSTAVNO KLIKOM NA NEKU OD IKONA ISPOD.