Istorijat

Pekara Pons osnovana je 5.septembra 1991. godine kao mala porodična pekara. Početak rada bio je u iznajmljenom prostoru u centru Čačka, u Sinđelićevoj ulici, a četiri godine kasnije, proizvodnja se seli u Ljubić, gde se nalazi i danas.

Tokom četvrt veka rada, miris svežeg hleba i peciva svakog jutra budi stanovnike Čačka i ostalih gradova. Danas se Ponsovi dnevno sveži proizvodi mogu naći i u Užicu, Kragujevcu, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Gornjem Milanovcu, Zlatiboru, Ivanjici, Čacku, Požegi, Kosjeriću, Kniću…..a pakovani i smrznuti proizvodi su prisutni na tržištu cele Srbije kroz velike sisteme Delhaize, Merkator, InterAman, Dis, Metro i Idea. Istovremeno maloprodajni sistem Ponsa je rastao i razvijao se i danas obuhvata 35 sopstvenih maloprodajnih objekata – pekara.

Veoma važna godina u poslovanju Ponsa bila je 2015. godina, kada su otvoreni prvi Le Pons premium maloprodajni objekti, koji su započeli transformaciju Pons pekara u mesta sa vrhunskom uslugom, kafom, kolačima, sladoledom i gde se, gde god to prostor omogućava, uživo pred posetiocima spremaju i peku sveži pekarski proizvodi.

Te iste, 2015. godine, Pekara Pons je na najvećoj svetskoj sajamskoj manifestaciji WORLD EXPO 2015, održanoj u Milanu, bila jedna od izabranih pekara da italijanskoj i svetskoj javnosti predstavi tradiciju srpskog pekarstva i fine pekarske proizvode sa naših prostora, u okviru paviljona Republike Srbije.

 

APLICIRAJTE ZA POSAO U PONSU JEDNOSTAVNO KLIKOM NA NEKU OD IKONA ISPOD.