Domaći beli i crni rezani hleb

Naši domaći hlebovi proizvedeni su na tradicionalan način kao nekada kada se pekao hleb na drva. Hleb je napravljen sa kiselim testom kao što su to nekada radile naše bake. Kiselo testo daje proizvodu, bolji ukus, aromu, svežinu i prepoznatljivu strukturu sredine sa krupnim porama.

Domaci beli rezani

Hleb, proizveden od pšeničnog brašna T-500, kvasca, soli i vode uz dodatak pšeničnog kiselog testa, koji utiče na volumen i svežinu proizvoda. Hleb je posut brašnom po površini ,rumene hrskave kore i izuzetnog ukusa.

Beli hleb na  drva mokap final

 

Domaći crni rezani

Proizveden od pšeničnog brašna T-1100, pšeničnih klica,kvasca,soli i vode ,uz dodatak pšeničnog kiselog testa. Pšenično brašno T-1100, bogato je mineralnim materijama i vitaminima.

Pšenične klice blagotvorno utiču na varenje i takođe bogate su vitaminima posebno vitaminom  E (eliksir mladosti) i vitaminima B grupe i mineralima.

Hleb od brašna T-1100, pored skroba i rastvorljivih šećera,  sadrzi delove omotača zrna žita. To su celuloza, nesvarljivi ugljeni hidrati, poznatiji pod nazivom – vlaknaste materije.

Crni hleb na  drva mokap final